Mám jednoho kamaráda, který mi řekl, že byl zlý a prý to v sobě má, ale já jsem mu napsala jeden příběh, který asi každý, ale podle mne bychom si ho měli zapamatovat:

Na jedné universitě byl jedenprofesor, který jednou vyvolala studenta a zeptal se ho.: " Stvořil opravdu všechno Bůh?" Vyvoláný student odpověděl.: "Ano, jistě stvořil všechno." a profesor řekl,: "To znamená, že stvořil i zlo, takže Bůh není jen dobrý, ale i zlý!" student se posadil a hned na to se zeptal další student.: "Mohu prosím vám dát nějaké otázky?" profesor odpověděl.: "Ano, Můžeš se ptát." Student se zeptal.: "Existuje tma?" "Ano, jistě existuje tma. Ty jsi nikdy neviděl tmu?" "Ano viděl." Třída se na to rozesmála, ale student dál pokračoval.: " Mylíte se, tma je lidový názef, pro nepřítomnost světla. Na tmu nemáme žádnou stupnici, ale na světlo ano. Tak že tma neexistuje." Pak se dále zeptal.: "Existuje chlad?" "Ano existuje chůlad. Tobe nikdy nebyla zima?" "Ano byla, ale  mýlíte se. Je to lidový nazev rpo nepřítomnost tepla. S chladem nemůže vypočít nic, ale díky teplu ano." a pak se znovu zeptal,: " Existuje zlo?" "Ano, xestuje zlo. Copak nevidíš ty zločiny, násilnictví?" "ano vidím, ale zase se mýlíte. Zlo je lidový názef pro nepřítomnost dobra, Tudíš zlo neexistuje."

Kdo si myslí, že je v něm zlo plete se. V nás je dobro a někdy se stane, že je v nás málo dobra, že někdy jsme zlí, ale není to v nás.